CAMPIONATO DE ESPAÑA CADETE DE SELECCIONS AUTONOMICAS.

Alcobendas 20-21 de xuño de 2015.

Como compoñentes da Selección Galega se desplazaron a localidade madrileña para disputar o CAMPIONATO DE ESPAÑA CADETE DE SELECCIONS AUTONOMICAS, tres atletas do Club, Saray Amoedo, David Lorenzo e Daniel Calvar. No caso dos homes as probas a disputar foron o salto de pértega por David Lorenzo, que saltou 3,00 mts e sumou unha 8ª posición para o combinado galego. Daniel Calvar formou parte do relevo 4X100 que foron quintos na final B da proba. O remate do Campionato,  Galicia foi 7ª cun total de 189.5 puntos.

No tocante a sección feminina Saray Amoedo participou no triplo salto, cun mellor salto de 10,98 foi 7ª na clasificación. A suma das probas das mulleres foi de 193.5 ptos, acadando o 7º posto final, o mesmo  cos homes.