MEMORIAL ALEJANDRO LORENZO

Friol 31 de xaneiro de 2016

Fomos despedir o mes de xaneiro a localidade lucense de Friol. O entorno do Club Fluvial acolleu o MEMORIAL ALEJANDRO LORENZO, para as categorías benxamín, alevín e infantil.  Tras o pertinente madrugón Friol recibiunos con frio e choiva.  O circuito, parecido o de anos anteriores, amosabase moi esixente con lama e charcos durante todo o percorrido. A carreira da categoria benxamín mulleres foi a que estreou o circuito e puideron dar conta do esvaradio terreo.  As nosas benxamins non tiveron dubida a hora de afrontar a carreira, remataron en primeiro posto por equipos.

benxaminM

Tamén destacar que acadaron podio Lara Iglesias e Sara Nerga, subcampiona e bronce repectivamente. Despois entraron Gema Dacosta 5ª, Lucia Gil 8ª, Iris Malvido 10ª, Noa Nerga 11ª e Leire Fonseca 17ª. Acadaron o 1º posto do caixón cunha suma de 11 puntos.

No tocante o equipo masculino acudiron tres compoñentes que non daban para completar o equipo. Desexar unha pronta recuperación a Sergio Valladares que foi baixa por enfermidade. Iso si os seus compañeiros non se achicaron e remataron con Raul Rial en 5º posto, Diego Rocha 16º e Eloy Domínguez 22º.

fcircuito

O equipo alevin feminino rematou en 3º posto con 48 puntos. Para elo contribuiron Nuria Argibay 16ª, Andrea Sotelo 20ª, Agata Rodríguez 22ª,  Blanca Piñeiro 24ª, Nicole Vázquez 29ª, Paula Nerga 32ª e Carmen Castro 36ª.

alevinM

O podio por equipos da categoria alevín maculina foi moi reñido. Os nosos puideron acadar o subcampionato con 41 puntos. Joel Curro foi bronce, seguido por Denis Fernández 5º, Daniel Quinteiro 22º, Carlos López 23º, Yago Juncal 29º, Carlos Corredoira 34º, Diego Martínez 42º e Manuel Roca 47º.

alevin

Dabase remate o Memorial coa categoría infantil. As mulleres acadaron o 6º posto. Sara Mallo foi 11ª, Sabela López 19ª, Anais Santamaria 37ª, Ines Pardavila 40ª, Ainoa Santos 48ª e Iria Nieto 49ª. Os homes estiveron encabezados por Lope Quinteiro que acadou o bronce,  seguidos de Daniel Iglesias 18º, Eduardo Parcero 28º, Aaron Otero 30º, Adrián Pastoriza 33º, Ivan Iglesias 40º, Gabriel Dacosta 43º e Jairo Parcero 55º. Unha forte aperta para Pedro Verdeal que se mancou no percorrido, agardamos sexa leve. Con 57 puntos remataron en 4º posto

infantilH

Como non tiñamos representación nos demáis Campionatos a disputar esa maña en Friol voltamos axiña a Cangas, de cando en vez non esta mal. RESULTADOS MEMORIAL