FINAL IV LIGA FEDERADA ESCOLAR.

A Coruña 16 de xaneiro de 2016

Ainda non estamos acostumados a escribir 2016, levamos apenas medio mes de ano e chegaba a FINAL da  IV LIGA FEDERADA ESCOLAR.  Foi todo un reto meter a cinco equipos na final que tivo lugar no Pazo dos Deportes de Riazor. Case tanto como a loxística que tivemos que empregar para salvar a xornada de maña e tarde.

A xornada de maña prometía ser longa, as dúas categorías en competición nos saturaron de atletismo. O equipo benxamín feminino pechou a Liga proclamandose Campión Galego. Remataron sumando 168 puntosRESULTADOS BENXAMIN MULLERES

bENXAMÍN)

Non estabamos repostos aún da primeira victoria cando os alevin másculinos, cheos de envexa, non quiseron ser menos.  Con suma autoridade remataron no primeiro posto, acadando 168.5 puntos. O equipo feminino rematou en 7º posto con 82.5 puntosRESULTADOS ALEVINS

ALEVIN

A xornada de maña tamen nos deixaba un novo RECORD GALEGO  da man de Gema Dacosta, a atleta benxamín mellorou o rexistro de lanzamento de peso en pista cuberta (6,10 m). Pois ainda quedaba a xornada de tarde, adicada a categoría infantil. Os homes pecharon o circulo resultando gañadores da Liga, sumando 248.5 puntos. No caso das mulleres acadaron o 6º posto con 170 puntosRESULTADOS INFANTIS

Moi boa participación e tamén  alto nivel para unha Liga que xa esta máis que consolidada na súa cuarta edición, pola nosa parte foi todo un pracer.