CAMPIONATO GALEGO ABSOLUTO DE PISTA CUBERTA

Ourense, 27 de xaneiro de 2024

A celebración do CAMPIONATO GALEGO ABSOLUTO DE PISTA CUBERTA deu cabida ao máis selecto grupo de atletas da Comunidade. A sede non podía ser outra que a pista de Expourense. Participes desta importante competición foron vari@s amarel@s. Comezamos por Mauro Vázquez que progresou a final dos 60 m.l. cuns magnificos 7,09 s na semifinal. Chegada a hora de correr polos metais, foi quen de mellorar o tempo e rematar en 7,06 s. acadando a medalla de BRONCE.

Diego Martínez, o noso combinero, participou no concurso de salto de altura, quedouse nos 1,81 m. que lle outorgaban o posto 5º, tres centimetros o afastaron dos metais. Debut da atleta SUB 16 Antia Soto, progresando a final B dos 60 m.l. finalmente foi 16ª mellor marca. Marta Camaño rematou 8ª no computo dos 60 m.l. e 6ª na final dos 200 m.l. Agata Rodríguez pasou a final dos 60 m.v. e na mesma cruzou a meta coa 5ª mellor marca. Estas actuacións tan cercanas aos postos de podio foron refrendadas por Gema Dacosta que acadou o amargo sabor da medalla de chocolate cun magnifico 4º posto na final do concurso de lanzamento de peso.