CAMPIONATO GALEGO ABSOLUTO DE PISTA CUBERTA

Ourense, 14 de marzo de 2021

O domingo chegaba o Campionato máis importante, a nivel autonomico, na Pista Cuberta de Expourense.  Ariadna Gil concursaba no triple salto, acadando o SUBCAMPIONATO GALEGO. Foi un concurso bastante irregular, que podería supoñer unha mellora na marca de non ser por un nulo inexistente. Tamén participou nos 60 mv, onde chegou algo tocada fisicamente. Pasou a final da proba pero non puido disputala por mor das molestias.

No seguinte concurso, o salto de pértega participou Martina Paramosquen rematou en 7ª posición. Tamén estaba clasificada para este concurso a atleta SUB 14 Helena Bello, quen finalmente non competiu por problemas no nocello e a proximidade do Campionato Galego Sub 14.  Pola medodia rematou o Hexathlon SUB 16, onde Diego Martínez acadou a medalla de BRONCE, cunha puntuación de 2683, que lle supon mellorar a sua marca persoal.

Lope Quinteiro disputou a final A dos 800 m.l. rematando no 4º posto, cun tempo de 1:59.78. Desta forma deixamos Expourense ata a vindeira fin de semana na que esta previsto o CAMPIONATO GALEGO SUB10-SUB 12 e SUB 14 de pista cuberta.