CAMPIONATO DE GALICIA DE MARCHA DE INVERNO.

Bastiagueiro, 22 de novembro de 2015

As pistas do INEF de Bastiagueiro acolleron o CAMPIONATO DE GALICIA DE MARCHA DE INVERNO. Este pásado domingo foi a primeira toma de contacto dos marchadores co tartán na recente tempada. Tamén se toparon con chuvia e  frio,  máis tiveron que mostrar as pernas. Xa sabedes que na marcha os xeonllos teñen que estar a vista.

Na proba benxamín feminina Lara Iglesias proclamouse Campiona.  Gema Dacosta foi Subcampiona e as irmans Iris e Nerea Malvido remataron e 5ª.  Foi a proba con máis amarel@s.

Foto1

Na categoría alevín tivemos en mulleres a Nerea Nogueira, que rematou 5ª na carreira de 2000 mts.  Na sección másculina Denis Fernández  acadou con solvencia o Campionato Galego aventaxando en minuto e medio o seguinte clasificado. Iria Nieto conseguiu a medalla de bronce e foi a única representante na categoría infantil feminina.

Para remate Valería Fernández estreouse na categoría cadete acadando o subcampionato galego. Nos resultados situana como cuarta pero as dúas marchadoras anteriores foran dobladas.  As veces non chega con loitar dentro da pista. A todo isto queda inaugurada a páxina atletas destacados 2015/16.