CAMPIONATO GALEGO DE CAMPO A TRAVES ESCOLAR.

Pereiro de Aguiar-Ourense, 21 de febreiro de 2015

O circuito de Monterrei acollía o derradeiro Campionato do programa Xogade de Campo a Través. Por equipos clasificáronse os alevin e cadetes masculinos. Sara Mallo foi a representante na categoría alevin, acadando o posto 22º. Lope Quinteiro participou na carreira de infantís e finalizou no posto 31º. A representación individual quedou completada con Alba Vidal que obtivo un 7º posto na proba das cadetes mulleres.

A xornada comenzaba co terceiro lugar que conseguían os cadetes homes. O equipo composto  por Dani Calvar, 7º, Manel Iglesias, 12º, Juan Piñeiro, 29º, David Lorenzo, 33º e Dani Armada,  45º, sumou un total de 50 puntos.

O outro equipo , alevín masculino, quedou en quinto lugar sumando 108 puntos moi cerca dos requeridos para medalla.  Participaron Denis Fernández, 18º,  Teo Iglesias, 20º, Joel Curro, 32º, Eduardo Parcero, 38º e Daniel Quinteiro, 39º.

A semana que ven dan comenzo as probas de pista ao aire libre dentro do mesmo programa Xogade. As categorias benxamín e alevín teñen cita o vindeiro día 28 na localidade de Vigo.