CAMPIONATO PROVINCIAL ESCOLAR BENXAMIN-PROBAS COMBINADAS ALEVIN.

Vilagarcia 31 de maio de 2014.

Para rematar o mes de maio tiñamos cita coa proba do programa Xogade para os benxamíns. Este Campionato Provincial poñia fin os disputados para estas categorías escolares. Como ven sendo costume esta tempada, viña acompañado de Probas Combinadas para os alevíns.  No tocante as probas foron en xornada de maña e o Club obtivo un total de 13 medallas repartidas da seguinte forma; Carlos Menduiña foi 1º en peso, Denis Fernández 1º en Marcha, Colomba Carballal 1ª en probas combinadas e o equipo benxamín homes sumou o 1º posto no relevo de 4X50 m.l. Acadaron medalla de plata Carlos Menduiña en pelota, Gabriel Dacosta en probas combinadas, Yoel Curro en lonxitude e Sabela López en probas combinadas. As medallas de bronce foron para Daniel Quinteiro en 500 m.l, Katia González en marcha e peso, Eloy Domínguez en pelota e o equipo benxamín femenino no relevo de 4X50 m.l.

Solo queda engadir que rematados os provinciais entramos de cheo no mes de xuño con Campionatos Galegos para as Categorías menores  e como novidade este ano o campionato de España infantil, casi nada, vemonos.