CAMPIONATO DE ESPAÑA POR CLUBS

Impresionante ambiente atlético era o que se vivía en Cáceres, que un ano máis foi a capital do campo a través.
Mentres lucía o sol na súa xusta medida, a proba foi todo un éxito tanto en público como en participación, chegando a superar algunha carreira os 300 participantes. Debido a que a capacidade hoteleira estaba ocupada ao 100%, algúns dos participantes tiveron que pernotar a máis dunha hora do circuíto.

O Club Atletismo Vila de Cangas conseguiu uns impresionantes nas dúas categorías nas que presentaba equipo.
Xunior feminino por orden de chegada: Cristina Gil(25), Mariana da Noite Fernández(36) , Rebeca Obenza(49) y Mónica Cabirta , as catro atletas locais completaron un percorrido mas duro pola forza e o ritmo de las rivais que pola dureza do circuíto en si mesmo. Entre máis de 20 equipos participando lograron un extraordinario noveno posto. O forte ritmo deixou a moitas atletas fora de clasificación.
Na categoría promesa masculino, os cinco atletas completaron todo o recorrido e foi un de los poucos equipos que logrou meter a cinco atletas dentro de tempo, a pesar do ritmo frenético da carreira. Lograron una meritoria 11ª posición. Por orden de llegada: Sergio Iglesias (27), Manuel Caeiro (41), David González (47), Brais Misa (81), Maykel Portela(93).
O delegado del Club, José Calvar Parada, mostrouse moi satisfeito cós resultados e lembrou que Cristina Gil e Sergio Iglesias, formarán parte de la selección galega no vindeiro campionato individual e de selecciones.