CAMPIONATO PROVINCIAL INFANTIL PISTA AIRE LIBRE – 22 MEDALLAS

Vigo 12 Maio 2012

Chegamos tarde a competición xa que o autobús que nos tiña que levar, a nós e a  outros clubs, non chegou a tempo a tódalas paradas.

Tivemos que mandar en coche, os rapaces que tiñan que competir a primeira hora, para que fosen quentando, aínda que houbo que deixar a pértega, xa que non collía no coche. Non había perigo de que a proba empezara antes, pois no bus tamén ían as outras pertiguistas doutro club.

Déuse a coincidencia de que quen levou os rapaces en coche a Vigo, foi  o pai de Ana Fandiño, que quedou esperando o bus, sen saber que estaba clasificada para a lonxitude, que tamén era a primeira hora

Foi unha mañá calurosa, pero a peor parte sufrírona os atletas que cerca das 14:00 da tarde tiveron que facer a proba dos 3 km marcha. Andrés Obenza foi un dos valentes que competiron nesta proba e os que se lles negou a auga mentres durara a proba. Andres foi o merecido subcampeón.

Tres atletas merecen unha mención especial, Martina Paramos, Samuel Alonso e Adrián Outeiral, xa que fixeron triplete, o levar medalla en cada unha das probas nas que participaban. Os tres levaron 2 medallas de ouro. A terceira de Martina e Samuel é de prata e a a de Adrián é de bronce

Outros 3 atletas obtivero dúas medallas, pero neste caso Martín Pérez obtivo unha de ouro e outra de prata. Dani Armada e David Lorenzo obtiveron cada un, unha de prata e outra de bronce

Resumindo, todas estas medallas foron sumándose as outras que gañaron os nosos atletas ata lograr a cantidade de 22 medallas, das cales 8 foron de ouro, 9 de prata e 5 de bronce. 3 atletas fixeron triplete, 3 obtiveron 2 medallas cada un e outros 7 atletas obtiveron unha medalla.